Лава
-
Similar Content
-
By Romaeric
Привет всем !
Помогите разобраться с выбором .
Скоро буду запускать новую баночку на 170 литров чистыми (106х38х42) .
На данный момент есть два мешка Fluval Stratum по 8 литров , по подсчету , еще один надо .
Просто в последнее время берут сомнения , все аквариумы на флювале , это нано банки .
Есть возможность обменять два пакета на монадо с подложкой .
Как вы думаете какой вариант предпочтительный ?
П.С Свет думаю будет 3х39ватт т5
Со2 Есть , но не знаю запускать или нет ?
-
By Олег_
Доброго дня!
Планую перезапуск акваріуму (80х35х60Н). Складається зараз цей акваріум з трьох шарів: лава-середня фракція-мала фракція. Поживна добавка у лаву саморобна на основі PMAS з сайту Аманії.
Хочу зробити новий акваріум на основі "Питательной подложки" без самомєсів:
Лава (8-10 мм) - середня фракція (5-8) - мала фракція (2-3 мм).
Питання:
як "AQUAYER Питательная подложка" буде почуватись у цій схемі? Чи можна її туди взагалі добавляти? (планую взяти 6(?) літрів).
На прикладі із сайту видно, що "Питательная подложка" засипається шаром 1-2 см. Тобто, в мене вона повністю покриє лаву і не буде місця для руху води у лаві (це якщо сипати на лаву).
Але якщо насипати "Питательую подложку" під лаву? Чи буде це правильно? І яким шаром сипати? бо виходить досить велика товщина грунту (з уклоном: 9-15 см).
Чи взагалі не морочити голову і купити таблетки та вкласти ними всю поверхню середнього шару?
ps: планую продовжувати лити УДО Ермолаєва Макро і Мікро.
pps: таблетки в мене в аквасі на 42л. Вношу по 1 мл макро і мікро щодня. Не знаю як інше, а фосфати абсорбує в ноль! Чи то рослинки жеруть несамовито... Але за три місяці водоростей не було!
-
Recommended Posts